Известие

Collapse
No announcement yet.

Помогнете ми при избор на 159 TI vs BMW 530xd и Ауди А6 3.0 quattro

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
    Аз бих казал, че точно алтернативното предложение на алфата, която е дадена по-горе е точно това: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...RT&tabNumber=2
    Егати алтернативата от 15 на 33 евра А най-голямата трагедия е, че пак 159 ми харесва повече. Явно съм болен мозък, ама такива БМВ-та с лопата да ги ринеш по светофарите ..
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
      Егати алтернативата от 15 на 33 евра А най-голямата трагедия е, че пак 159 ми харесва повече. Явно съм болен мозък, ама такива БМВ-та с лопата да ги ринеш по светофарите ..
      Да, вярно е, алфата е по-красива. Но до тук. Няма нищо повече, а всичко друго е назад.
      Е да, и е по-евтина. Ако беше на цената на БМВ-то повярвай, че 80% от този форум ще изчезне
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Да, вярно е, алфата е по-красива. Но до тук. Няма нищо повече, а всичко друго е назад.
        Е да, и е по-евтина. Ако беше на цената на БМВ-то повярвай, че 80% от този форум ще изчезне
        Аз при една и съща цена, вземам 159-ката без да се замисля дори.
        Точно тази тройка, освен, че по-бЪрже бега, не виждам с какво друго ще ме привлече и какви са и предимствата.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

Има,има,седи много повече на пътя,освен тва за другите 15 евра,спокойно ще си я поддържаш примерно 7-8 години,ама и за БМВ-то ще дадеш толкова,ако не и повече,и кво стана,след 7-8 години,Алфата ще ти е излезнала 30 евра а БМВ-то 50..........
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Да де ама за 33 евра ще изкоча със най-нарязаната Жулиета или Брера, че даже може и да са нови от магазина, не съм им гледал цените .. И по светофарите ще ме гледат нон стоп от десетина БМВ-та като натровени с шоколадови бонбони
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
              Да де ама за 33 евра ще изкоча със най-нарязаната Жулиета или Брера, че даже може и да са нови от магазина, не съм им гледал цените .. И по светофарите ще ме гледат нон стоп от десетина БМВ-та като натровени с шоколадови бонбони
              http://milanomotors.cars.bg/n7543

Даже и за бензин ще останат.
              К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от dilian alfa gtv
                Ти не мислиш ли, че повечето потребители тук,поради същите причини като твоите карат талянски автомобили,да го ева и 530-ките и т.н.........Нали сме секта и си помагаме,евтинко части,безплатни съвети -така си е ............:
                Тогава, каква е целта на темата?
                Ziko да купува '159' и готово
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                  Има,има,седи много повече на пътя,освен тва за другите 15 евра,спокойно ще си я поддържаш примерно 7-8 години,ама и за БМВ-то ще дадеш толкова,ако не и повече,и кво стана,след 7-8 години,Алфата ще ти е излезнала 30 евра а БМВ-то 50..........
                  Да, стои на пътя, ама и БМВ-то стои на пътя.
                  От филмчето, което пусна се вижда, че и двете коли са реално еднакви.
                  Ама аз казах за цената, че ако цената на Алфа и на БМВ беше една и съща, то 80% от хората тук нямаше да бъдат тук.

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                  А защо ще те гледат? От завист ли, от какво...?
                  Повярвай, че тия, които са си купили втора употреба БМВ на цената на нова Алфа въобще няма да му пука в каква каляска си се качил

---------- Post added at 16:43 ---------- Previous post was at 16:34 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  http://milanomotors.cars.bg/n7543

Даже и за бензин ще останат.
                  Ето прост пример:
                  Най-вървежната Жулиета:
                  0-100 - 6,8

Дизеловата 3-ка - печка (за да ти е гадно и да те чади докато й гледаш номера отзад)
                  0-100 - 5,8
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Да, стои на пътя, ама и БМВ-то стои на пътя.
                    От филмчето, което пусна се вижда, че и двете коли са реално еднакви.
                    0-100 - 5,8
                    Напълно прав си!
                    Не оспорвам, че е по бърза бегачка/много мразя тази дума/, но аз малко полудЕвам като видя жулито и като екстериор и като интериор, а като знам, че е и бензиново турбо агрегатче и забравям за всичко останало. Тази секунда не ме интересува грам, ама грам.

159-ката стъпва на по-широчко. Някак си е по тежичка, за мен тройката е каручка, впрегната с цял табун коне, но си остава каручка.
                    Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 16:57.
                    К.М.

Comment

• Добре бе мен, хубаво ти е БМВ-то, но просто е конфекция, това ти обяснявам. Иначе за вървенето вървят .. Като го гледаш на място си е една 3-ка, като почнеш да въртиш гуми става селско, абе никак не става
                      sigpic

Comment

• Оф не ви ли писна
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Добре де, според вас, защо Зико изобщо пита за 'БМВ'?
                          Дали пък НА НЕГО не му харесва все нещо в 'БМВ', та да го включва в списъка?
                          Продължавате да си излагате личните предпочитания, а темата е за самите коли, не за личния ни избор!
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                            Добре де, според вас, защо Зико изобщо пита за 'БМВ'?
                            Дали пък НА НЕГО не му харесва все нещо в 'БМВ', та да го включва в списъка?
                            Продължавате да си излагате личните предпочитания, а темата е за самите коли, не за личния ни избор!
                            Да, но харесването е нещо разностранно, то не е нещо еднозначно, както и определението "по-добра". В кое по-добра?
                            За мен Алфата е по-добрата кола и мисля, че обясних защо.
                            К.М.

Comment

• Именно!
                              Зико би трябвало да стигне сам до определението 'по-добра за мен'!
                              Ако толкова много го кефи '159', защо изобщо гледа '530'?
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                                Напълно прав си!
                                Не оспорвам, че е по бърза бегачка/много мразя тази дума/, но аз малко полудЕвам като видя жулито и като екстериор и като интериор, а като знам, че е и бензиново турбо агрегатче и забравям за всичко останало. Тази секунда не ме интересува грам, ама грам.

159-ката стъпва на по-широчко. Някак си е по тежичка, за мен тройката е каручка, впрегната с цял табун коне, но си остава каручка.
                                А ти си извратен да кажеш, че Жулиетата е готина.
                                159-ката е невероятна. Спор няма. Да я галиш по шевовете на седалката и да й говориш по цял ден - ейй ще те скъсам.
                                Ама да ми съберат предница на Гранде Пунто, вътре да сложат таблото като на новото Браво и някой да каже, че това е Алфа? А стига бе.
                                Last edited by BO; d.m.y г., 17:13.
                                A20DTH ЖТД ама не баш

Comment

Working...
                                X